søndag 4. januar 2015

Nyttårsplan 2015

Velkommen til Ida og Henry's kreative side.

Vi håper denne siden kan være til inspirasjon , glede og nytte for andre. Dette vil også bli en blogg med tips og triks og morsomme løsninger på problemer på mange felter.

Vi er to kreative sjeler med stor bredde innenfor ulike hobbygrener og håndverks erfaringer, to sultne hoder på nye ting

I tre år har vi hatt en stor CNC maskin som vi har kunnet utforske og leke oss med innen trearbeider.

Vi har bestemt at i år skal vi prøve å utnytte den kapasiteten maskinen har til litt mer leietjenester enn bare for egen underholdning.

Maskinens arbeidsflate er 260 cm x 150 cm og høyde på arbeidsmaterialet kan være 10 cm. Vi har nå maskinen til modifisering hos Rype Mek i Vestfossen.

Dette vil øke kapasiteten på tykkelse i materialet fra 10 cm til 35  cm. Med denne modifikasjonen kan vi lage firkantede stolper inntil 30 cm tykke med tilpassede utskjæringer til hytter og hus eller muligens en himmelseng?

Vi kan levere utskjærte vindskier, skilter, mønepryd, dekorert listverk til dører og vinduer. Vi lager også pynteting/interiørdekor som keltiske kors, speilrammer, freser valgfri dekorasjoner på trehvite furudører og skapdører.


Vi vil iløpet av våren 2015 prøve oss på veggklokker hvor all mekanikk og alle klokkedeler er laget i tre.

Hvis du har innspill eller ønsker, ta gjerne kontakt med oss.

Vår facebookside  eller på Epost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar